• Projectbegeleiding

  TCL is gespecialiseerd in het begeleiden van inrichtingsprojecten. Onze ervaren projectleiders opereren als een spin in het web en kunnen op alle niveau’s communiceren.

  Naast het opstellen en beheren van de uitvoeringsplanning, geeft een TCL projectleider ook actief leiding tijdens de uitvoering van uw project. Dat is een belangrijke meerwaarde. Het houdt de communicatielijnen erg kort en zorgt ervoor dat wij onze beloften kunnen nakomen; een tijdige oplevering en afronding van het project.

  Onze dienstverlening houdt niet op na de oplevering. Naast een uitgebreide rapportage in de vorm van een opleverrapport, blijven wij ook in de nazorgfase een betrokken partij. Desgewenst geven wij bijvoorbeeld zitinstructies, maar wij kunnen ook de verhuizing voor u coordineren en zelfs uitvoeren. Wij hebben een eigen montageafdeling, welke ons in staat stelt snel te schakelen tussen organiseren en uitvoeren.

  Wij stemmen onze diensten continu af, aan de wensen van onze opdrachtgevers en de ontwikkelingen in de markt. In onze ogen is een project pas geslaagd als de opdrachtgever tevreden is met het behaalde resultaat.

  Zie ook:


  • [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]