• Referenties: projectbegeleiding

  Het is voor ons een ondoenlijke zaak om alle projecten te noemen die we de afgelopen jaren hebben mogen begeleiden en/of uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Wij belichten er slechts een paar om een beeld te schetsen.

  Kijkt u voor een foto impressie in ons fotoalbum.

  College of the North Atlantic Qatar

  Een samenwerkingsverband tussen Qatar en Canada resulteerde in een grootschalig opgezet onderwijsproject aan de rand van de hoofdstad Doha. College of the North Atlantic Qatar is Qatar’s meest prestigieuze technische school met opleidingen in gezondheidswetenschappen, IT, engineering en bedrijfskunde. Het overgrote deel van de inrichting van het complex is geleverd door een middelgrote projectinrichter uit Nederland. Duizenden tafels, kasten, stoelen, whiteboards, prullenbakken maar bijvoorbeeld ook receptiebalies in allerlei uitvoeringen moesten worden verscheept vanuit Nederland naar Qatar. TCL was verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van het totale logistieke plan. De planning was ambitieus; ruim 70 containers dienden in een continue stroom geleverd te worden in een nog niet voltooid nieuwbouwproject van 20 gebouwen op het campus terrein. Uiteindelijk lukte het (als enige leverancier) om het project binnen de gestelde deadline te voltooien. Ook na de “big push” zijn we nog vaak in Doha te vinden om nabestellingen af te leveren en te monteren.

  CBS Den Haag Leidschenveen (1350 wpl) / Heerlen (950 wpl)

  TCL is voor beide nieuwbouwlokaties betrokken geweest bij de levering van het nieuwe meubilair door 2 projectinrichters. Naast het plannen en begeleiden van de leveringen, hebben wij diverse “odd-jobs” uitgevoerd, zoals het bouwen van een 14 meter lang losperron en het ter plaatse maken van sparingen in vergadertafels en auditorium ten behoeve van AV- en communicatieapparatuur. Door onze eigen montage afdeling kunnen wij zeer snel schakelen en al dit soort werk snel en goed realiseren.

  KNMG Utrecht

  KNMG ging verhuizen naar een nieuw pand in Utrecht en vroeg TCL te inventariseren wat er aan meubilair in het huidige pand aanwezig was. Naast deze inventarisatie hebben wij de nieuwe situatie ingetekend en kon direct worden aangegeven welk meubilair aanwezig was en wat er dan precies zou moeten worden bijbesteld. Het bestaande meubilair is door ons gestickerd, zodat “oud en nieuw” naadloos op elkaar zouden aansluiten in het nieuwe pand. Het resultaat was een prima verlopen operatie.

  Referenties: uitvoering

  Welke activiteiten wij ook uitvoeren, al onze werkzaamheden hebben als doel u als opdrachtgever tevreden te stellen. Klanttevredenheid is een speerpunt binnen TCL. Voortdurend stemmen wij onze diensten af aan uw wensen zodat u tevreden bent over onze diensten. Hieronder een aantal referentie projecten.


  • [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  • Voor een interieurbouwer in het zuiden van het land hebben we meer dan 80 pantry/copy units geplaatst en gemonteerd bij Eneco in Rotterdam.

  • Voor een interieurbouwer en een projectinrichter in het midden van het land hebben we op diverse ambassade’s kantoormeubilair en speciaalwerk geplaatst en gemonteerd. Foto betreft ambassade in Rome.

  • Voor een projectinrichter verzorgen wij de levering en montage van directie meubilair.

   Zie ook:

  • Voor diverse partijen verzorgen wij de montage van auto showroom inrichtingen van verschillende auto merken.